Nova vest
Fudbal

Subota, 24.07.2021.

20:00

Ivanić pogodio – Zvezda pobedila

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost iz Lučana rezultatom 1:0 u drugom kolu Superlige.

Izvor: SN

Autor: SN

Ivanić pogodio – Zvezda pobedila
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda nije oduševila svoje navijače odigravši 0:0 s Vojvodinom u prvom kolu, pa su u drugom uspeli da obraduju svoje pristalice.

Pobedili su Mladost sa 1:0, bilo je i ljudi na tribinama, a strelac tog jedinog gola na susretu bio je Mirko Ivanić i to u poslednjim momentima prvog poluvremena.

Tada je usledila sjajna kombinacija na relaciji Ivanić – Katai i dupli pas posle kog Mirko Ivanić upućuje snažan i precizan udarac za vođstvo 1:0 u baš tom 45. minutu kada je delovalo da će mreže ostati netaknute.

Imala je Zvezda inicijativu još od prvog sudijskog zvižduka, Mladost je odmah odlučila da se brani i u svega nekoliko navrata preko kontra napada uspela da zapreti Zvezdi, međutim, nije to bilo previše opasno.

Evidentno je bilo da je Mladost došla u Beograd da odbrani svoj gol, odlično su se branili i odolevali Kataiju, Dioniju i ostalima, a beležimo još jedan opasan pokušaj Tumbasevića, pa onda sledi gol Mirka Ivanića za vođstvo od 1:0.

U nastavku Mladost nije previše pokazala. Zvezda je nastavila da kontroliše igru i posle desetak minuta smo videli prvu veću uzbudljivost. Zvezda je posle konfuzije u odbrani Mladosti postigla gol, ali se prethodno Katai aktivirao iz ofsajda, posle šuta Dionija i zbog toga je gol poništen.

Iz VAR sobe su dugo gledali snimak i na kraju utvrdili da je Katai bio u nedozvoljenoj poziciji. Potom je Zvezda imala još dve dobre šanse posle udaraca Kataija i Kange, ali nisu mogli do gola.

Na kraju, pobeda rezultatom 1:0 u režiji Kataija i Ivanića donela je važna tri boda i prvu pobedu Crvene zvezde u Superligi u sezoni 2021/22.

Meč Zvezde i Mladosti ste mogli da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d