Nova vest
Fudbal

Petak, 23.07.2021.

17:25

Đorđević pred Partizan: Nećemo da kukamo

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da očekuje od svojih igrača da odigraju disciplinovano i hrabro protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Đorđević pred Partizan: Nećemo da kukamo
Foto: Starsport

On je dodao i da očekuje da daju sve od sebe.

"Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum", rekao je Đorđević, preneo je sajt kluba.

"Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo", dodao je on.

Vojvodina u nedelju u meču drugog kola Super lige Srbije dočekuje Partizan.

Oba kluba su u četvrtak savladali svoje protivnike u prvim utakmica drugog kola kvalfikacija za Ligu konferencija sa po 1:0.

Novosadski klub je na gostovanju pobedio litvanski Panevežis, a Partizan je kao domaćin pobedio slovačku Dunajsku Stredu.

"Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti", istakao je Đorđević.

U prvom kolu Super lige Srbije Vojvodina je na gostovanju odigrala nerešeno 0:0 sa Crvenom zvezdom, dok je Partizan na gostovanju u Novom Sadu pobedio Proleter sa 4:0.

Đorđević je ocenio da njegova ekipa ima plan, ali da se na utakmicama pita i protivnik.

"Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem", zaključio je on.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve