Nova vest
Fudbal

Petak, 23.07.2021.

10:30

Zvezda dočekuje Mladost, Partizan ponovo u Novom Sadu

Utakmicama drugog kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije – Crvena zvezda će dočekati Mladost, dok će Partizan gostovati Vojvodini.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda dočekuje Mladost, Partizan ponovo u Novom Sadu
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Drugo kolo domaćeg šampionata otvoriće danas od 17.30 fudbaleri Radničkog 1923 i subotičkog Spartaka. Kragujevački tim je u prvom kolu pobedio Mladost, dok je Spartak odigrao nerešeno sa Radničkim iz Niša.

Fudbaleri Voždovca će, posle poraza na startu prvenstva od Čukaričkog, danas od 20.00 ugostiti ekipu Proletera koja je takođe porazom počela novu sezonu.

Sutra su na programu dve utakmice, a sastaće se niški Radnički i Napredak (18.55), odnosno Crvena zvezda i Mladost (21.00).

Izabranici Dejana Stankovića su u prvom kolu odigrali bez golova sa Vojvodinom, a potom su poraženi od Kairata i svakako će želeti da trijumfom na svom stadionu poprave raspoloženje pred revanš meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nedeljni program će početi u 18.55 utakmicom između Metalca i TSC-a, dok je od 21.00 na programu derbi kola u kojem će Vojvodina dočekati Partizan.

Crno-beli se tako ponovo vraćaju na "Karađorđe" gde su u prvom kolu ubedljivo slavili protiv Proletera, dok će Vojvodina u novom derbiju pokušati da upiše prvu pobedu u novoj sezoni Superlige.

Oba tima u ovaj duel ulaze posle pobeda u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Drugo kolo Superlige Srbije završiće se u ponedeljak utakmicom između Kolubare i Radnika (19.00), dok je meč Novog Pazara i Čukaričkog odložen zbog nastupa tima s Banovog brda u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Superliga Srbije, 2. kolo

Petak

17:30 Radnički 1923 – Spartak Subotica
20:00 Voždovac – Proleter

Subota
18:55 Radnički Niš – Napredak
21:00 Crvena zvezda – Mladost

Nedelja
18:55 Metalac – TSC
21:00 Vojvodina – Partizan

Ponedeljak
19:00 Kolubara – Radnik

Odloženo
Novi Pazar – Čukarički

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve