Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.07.2021.

12:45

Stanojević o Zvezdi, Vojvodini i Čukaričkom: Nisam toliki patriota VIDEO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da ga ne zanimaju rezultati srpskih klubova u Evropi, već da razmišlja samo o svom timu.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Stanojević o Zvezdi, Vojvodini i Čukaričkom: Nisam toliki patriota VIDEO
Foto: Profimedia

Crno-bele u četvrtak 22. jula od 21 čas očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija sa Dunajskom Stredom.

Stanojević je otkrio i da ga ne zanimaju šta će u Evropi uraditi ostali srpski timovi – Crvena zvezda u borbi za Ligu šampiona, kao i Vojvodina i Čukarički za Ligu konferencija.

"Nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu. Interesuje me samo Partizan i gledamo kako da mi odemo dalje. A, ljudi koji vode srpski fudbal treba da se bave tim stvarima. Imamo utakmice pre tri dana, sutra, pa onda opet... Bavim se samo Partizanom i samo nama želim sve najbolje", istakao je Aleksandar Stanojević na konferneciji za medije.

Govorio je o predstojećem meču protiv DAC-a.

"Oprezni smo, verujemo u sebe. U dobrom smo momentu, ulazimo sa samopouzdanjem i verom da možemo da napravimo dobar rezultat. Nadamo se da će to ići u dobrom smeru. Spremni smo, znamo odakle nam preti opasnost", rekao je Stanojević, koji neće moći da računa samo na Ivana Obradovića.

Stanojević je naveo da su svi u klubu srećni i uzbuđeni zbog toga što će posle više od godinu dana igrati pred svojom publikom na stadionu u Humskoj. Takođe, i da je zadovoljan promenom pravila da se više ne gleda gol u gostima.

Kada je reč o ekipi iz Slovačke, Stanojević je imao reči hvale.

"To je zemlja u fudbalskom usponu. Njihov tim je sastavljen uglavnom od internacionalaca, trener im je iz Madjarske. Igraju 3-5-2, promenili su formaciju, imaju jasno definisan način igre, podsećaju na madjarsku reprezentaciju", rekao je Stanojević.

Po njegovim rečima, Partizan će pokušati da nametne svoj stil igre i da neće da se prilagodjava protivniku.

"Pokušaćemo da iskoristimo njihove slabosti. Videćemo ko se kako nametne. Imamo svoj stil koji ćemo pokušati da ispratimo", rekao je trener Partizana.

Kapiten i golman Vladimir Stojković izrazio je zadovoljstvo zbog povratka navijača.

"Najbitnije je da fudbal ponovo liči na fudbal uz navijače. Biće nam vetar u leđa", rekao je Stojković.

Vladimir Stojković je naveo da je DAC dobra, ozbiljna ekipa sa pobedničkim mentalitetom i da Partizan mora da bude maksimalno obazriv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve