Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.07.2021.

09:15

Skandal u Brazilu – tukli se igrači Boke i Mineira sa policijom i redarima

Nezapamćen incident viđen je na utakmici osmine finala Kupa Libertadores između Atletiko Mineira i Boke Juniors.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Skandal u Brazilu – tukli se igrači Boke i Mineira sa policijom i redarima
Foto: Profimedia

Meč je završen bez golova, u penal seriji Brazilci su bili uspešniji, a gostima iz Argentine je tokom meča VAR kontroverznom odlukom poništio pogodak.

To je bio dovoljan okidač da posle meča dođe do neviđene tuče na terenu u kojoj su učestvovali igrači dva tima, čelnika Atletiko Mineira, te članova obezbeđenja i policije.

Kako prenose argentinski mediji, policija je na kraju privela čak osam igrača Boke Juniors.

Oni su tamo zadržani kako bi se pregledavanjem video snimaka utvrdila pojedinačna odgovornost svakog od njih.

Takođe, mediji u Buenos Ajresu prenose da je morao da interveniše i ambasador Argentine u Brazilu koji nastoji da obezbedi njihovo puštanje uz kauciju.

Snimci su pokazali da su igrači Boke iskoristili delove ograde koja odvaja miks zonu od igrača, kako bi napali obezbeđenje i policiju.

Markos Roho je prilikom napada uzeo i protivpožarni aparat, igrači su gađali obezbeđenje čim su stigli, a u gužvi je bio čak i predsednik Atletika koji je flašicom vode gađao nekog od igrača Boke.

Prema do sada dostupnim informacijama, zna se da su među privedenim igračima Boke Sebastijan Vilja, Karlos Zambrano i trener golmana Fernando Gajoso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve