Terzića naljutio Prijović: Nadobudan je, ne uklapa se u Zvezdu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je za medije na početku priprema ovog kluba.

Izvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

Terzić je pričao o potencijalnim pojačanjima, a neizbežno je bilo pitanje i o Aleksandru Prijoviću.

"Prijović se nije uklopio u ono što nama trreba, ne samo finansijski. Pokazao je nadobudnost u pregovorima i procena je da se ne bi uklopio u svlačionicu. Mnogo veći su dolazili, pa su pokazali respekt prema klubu, strast. Ne iz finansijskih razloga, već da svako ko dođe da bude fokusiran samo na fudbal. To kod njega nismo prepoznali", rekao je Terzić.

On kaže da je pred Zvezdom naporna sezona.

"Podiže se lestvica, dupla kruna, Liga šampiona. Znaju da igrači nije lako, da jeste svako bi bio na njihovim mestima. I ove godine nas čeka 56 utakmica, bez prava na poraz."

Dragović je potpisao, ali je bilo i odlazaka.

"Najveće pojačanje što smo sačuvali tim. Jači smo, Dragovic je bolji od Milunovića, sa jačim rejtingom. Babić je sticao iskustvo, drugi je to igrač. Najveći kvalitet je da se sačuva tim."

Terzić kaže da je startna postava za narednu sezonu poznata, te dodaje da se radi na dovođenju levog beka i napadača.

Dolazak Aleksandra Kolarova nije realan ovog leta.

"Nije realno. Imao je operaciju diskus hernije, bio je na kontroli u Milanu. Potreban nam je u kvalifikacijama, ali sada ne može da nam pomogne."

Krstičić?

"Izrazio je želju da se vrati. Otišao je dole na razgovore, nije realno da plaća obeštećenje i nećemo. Dobrodošao je ako nađe zajednički jezik sa AEK-om."

Saradnja sa Partizanom...

"Dugo pričam da Vučelićem, još od zimus, da nas muče isti problemi. Poklopićemo se o svemu, sem o suđenju. I to je normalno, nešto kao Real i Barselona. Nadam se da ćemo održati korektne odnose".

Terzić je govorio i o Fudbalskom savezu Srbije.

"Zvezda je bila pasivna, nismo se mešali i ne želim da komentarišem. FSS mora da ima ozbiljno rukovodstvo, partnerski odnos sa oba kluba, i moraju da se raspišu izbori."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.