Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.06.2021.

15:45

Prvi trening Siniše Saničanina u crno-belom VIDEO

Siniša Saničanin, prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, odradio je u četvrtak prvi trening sa timom na SC Partizan-Teleoptik.

Izvor: B92

Autor:B92

Prvi trening Siniše Saničanina u crno-belom VIDEO
Foto: FK Partizan

"Prvi put sam danas ovde. Osećaj je stvarno izvanredan, svi su me dočekali prijatno. Sportski centar je fenomenalan, uslovi su neverovatni, prvi utisci su baš pozitivni. Upoznao sam se sa ekipom, šefom, stručnim štabom, osobljem… Stvarno sam prezadovoljan", izjavio je Saničanin.

Sa igračima Partizana već je imao prilike da se upozna na terenu, a ističe da je Bojana Matića upoznao dok su igrali u Vojvodini.

"Sa Matketom (Bojan Matić,
prim. aut) se znam iz Vojvodine, znam i Ostoju (Bojan Ostojić, , prim. aut) sa utakmica, sa njima sam pričao o tim prvim temama. Ostale momke znam sa terena, svi su ostavili pozitivan utisak na mene".

Zbog potpisivanja ugovora sa klubom propustio je prijateljsku utakmicu reprezentacije BiH sa Crnom Gorom, ali je imao prilike da zaigra na utakmici sa Danskom.

"Protiv Crne Gore sam propustio ,jer sam došao u Beograd da potpišem ugovor, a protiv Danaca sam igrao čitavu utakmicu. Nakon toga sam vreme provodio kod kuće sa porodicom, najmilijima, suprugom, tako da sam odmorio, imao sam dosta vremena. Spreman dočekujem nove izazove"
, rekao je.

Dodaje i da je kod kuće pratio Evropsko prvenstvo, kao i da mu je ovogodišnje takmičenje veoma zanimljivo.

Osvrnuo se i na činjenicu da je prelazak u Partizan u njegovom rodnom Prijedoru dočekan sa oduševljenjem.

"Odjeknula je vest, svi su prezadovoljni. Dosta mi je poruka stizalo, čestitki, stvarno nemam reči".

Partizanova škola fudbala, koja je već godinama unazad bez premca u Evropi, organizuje u avgustu letnji kamp u Laktašima. Tim povodom, Siniša se osvrnuo i na svoje fudbalske početke i uputio poruku mladim talentima.

",Dok sam bio u Borcu, mi smo trenirali na stadionu gde se održava kamp, u tom nekom periodu su čak i dolazili klinci iz Partizana na kamp. Moj savet je da se deca odazovu u što većem broju, da se izigraju kada dođu, što je najbitnije za taj uzrast, da vole fudbal, sport i da vole Partizan. Sve ostalo će doći na svoje. Najbitnije je da vole to što rade, da se zalažu, trude i da se izigraju na kraju krajeva"
, poručuje.

Za kraj, dodaje da ostaje da dogovori plan treninga.

"Nisam toliko upućen šta ćemo raditi i kako. Mislim da ću ujutru odraditi uvodni trening pa ću se popodne priključiti ekipi. Još ću pričati sa šefom i ekipom o planovima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve