Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.05.2021.

09:30

"Afrička kletva" koja deluje na Gvardiolu

Pre tri godine je "otkriveno da je bačena kletva" na menadžera Mančester sitija Pepa Gvardiolu.

Izvor: MS

Autor: MS

EPA-EFE/Pierre-Philippe Marcou

Agent bivšeg veziste "građana" Jaje Ture, Dmitri Seluk, izneo je zanimljivu priču da Katalonac protiv sebe ima kompletnu Afriku.

Pročitajte još Gvardiola sve promašio – Čelsi je šampion Evrope! VIDEO

A samim tim i afričke šamane koji su bacili kletvu na njega zbog lošeg tretmana prema Ture, odnosno da neće osvojiti Ligu šampiona, govorio je Seluk.

"Okrenuo je celu Afriku protiv sebe i mnogi afrički navijači su okrenuli leđa Sitiju. Prilično sam siguran da će i afrički šamani baciti kletvu na Gvardiolu i da on nikada neće osvojiti Ligu šampiona. Vreme će reći da li sam bio u pravu", rekao je Seluk.

Poznati fudbalski agent se na tome nije zaustavio.

"Gvardiola ne može da se nazove ni psom, jer bi to bilo fin i dobar gest, pas je dobro stvorenje i čovekov najbolji prijatelj. A Gvardiola je po svojoj prirodi čovekov najgori neprijatelj... Bog sve vidi", dodao je.

Gvardiolin Siti je dominantno stigao do titule u Engleskoj, dok je u Ligi šampiona zaustavljen na poslednjem stepeniku.

Čelsi je bio bolji u finalu u Portu golom Kaija Haverca, a mnogi misle da je baš taktika Gvardiole uticala na takav epilog.

I tako ostavio Gvardiolu da čeka na "ušati trofej" i posle 10 godina, odnosno Barselone, uprkos tome što je potom vodio Bajern i Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve