Nova vest
Fudbal

Subota, 15.05.2021.

15:10

Oglasio se Zidan: Otići za dobro kluba

Zinedin Zidan je još jednom potvrdio da je odlazak iz Reala sasvim realna opcija.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Oglasio se Zidan: Otići za dobro kluba
Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Madriđane u nedelju očekuje susret sa Atletik Bilbaom na "San Mamesu" u meču 37. kola La Lige.

Ipak, Zidan je bez obzira na to što je trka za titulu još otvorena, pričao o tom mogućem rastanku sa kraljevskim klubom. "Ponekad je potrebno i da ostanete, a ponekad da odete, za svačije dobro. Možda mislite da bih otišao zato što su se stvari zakomplikovale, ali to nije tačno. Uvek radim ono što je najbolje u tom trenutku. Nekada dođete do trenutka kada je klubu potrebna promena. Ovde sam da bih radio za dobrobit kluba, nikako zbog sebe", rekao je Zidan. Rekao je da ga meč sa ekipom iz Baskije jedino zanima. "Što se tiče moje budućnosti, u nedelju imamo važnu utakmicu, a ja sam od onih koji žive od danas do sutra. Ne znam šta donosi sutrašnji dan. Ovo je bila najteža sezona u mojoj karijeri, ali ponosan sam na svoje igrače, zaista su dali sve od sebe", poručio je trener Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve