Nova vest
Fudbal

Petak, 14.05.2021.

11:00

"Samo nas pobeda održava u životu"

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da njegovu ekipu samo pobeda protiv Čukaričkog "održava u životu".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U poslednjoj utakmici na domaćem terenu i pretposlednjoj u ovoj sezoni Superlige Srbije, fudbaleri Javora dočekuju u subotu ekipu Čukaričkog.

"Nema mnogo priče. Prošlo je vreme obećanja i došli smo u situaciju da je potpuno jasan cilj pred ovu utakmicu. Samo pobeda nas održava u životu u borbi za opstanak. Moramo učiniti sve da pobedimo, protiv izuzetno jakog protivnika", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

Dva kola pre kraja šampionata, Javor je 14. na tabeli domaćeg šampionata sa 45 bodova, koliko imaju i Radnički iz Niša i Novi Pazar, odnosno ima bod više od Rada, a dva boda manje od Voždovca, Napretka i Proletera.

Na drugoj strani, ekipa s Banovog brda je četvrti tim lige sa 68 bodova.

"Čukarički je medju četiri najbolje plasirane ekipe, izborio je plasman u Evropu. Čeka nas težak zadatak, ali nemamo izbora i moramo sve snage uložiti da pobedimo u ovoj utakmici", rekao je Bondžulić.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 13.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve