Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.05.2021.

15:45

TSC želi peto mesto u Superligi

Fudbaleri TSC-a žele sutra da pobede Radnik i cilj im je da sezonu u Superligi Srbije završe na petom mestu.

Izvor: SN

Autor: SN

TSC želi peto mesto u Superligi
foto: Srdjan StevanovicStarsport

"TSC očekuje utakmica sa jakim protivnikom, ali smo svesni da nam pobede u poslednjim utakmicama sezone garantuju peto mesto, što nam je cilj. Radnik je ekipa koja je sasvim zasluženo na petom mestu tabele, imaju najboljeg strelca lige, jednog od najopasnijih igrača. Pokušaćemo da ga zaustavimo i dobro smo se pripremili", rekao je pomoćni trener Stefan Janković u najavi utakmice.

TSC će sutra od 16.00 gostovati Radniku u Surdulici, u 37. kolu Super lige Srbije. Dve ekipe su se sastale u Kupu, kada je Radnik pobedio, a Janković je ocenio da je TSC u tom duelu bio bolji za nijansu.

"Svakako očekujem dobru utakmicu i igru na gol više. Verujem da ćemo u Surdulici pružiti dobru partiju i ostvariti pozitivan rezultat. Za nas je u ovom trenutku dobar i nerešen rezultat, ali mi ne krijemo da idemo na pobedu", kazao je Janković.

TSC neće moći da računa na Gorana Antonića zbog suspenzije, dok je Slavko Damjanović povređen.

Golman ekipe iz Bačke Topole Nemanja Jorgić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Radnik je hit ovog prvenstva i zasluženo je na visokom petom mestu tabele. Oni imaju najboljeg strelca takmičenja, izbacili su nas iz Kupa i pokazali kvalitet. Naravno, želimo da nametnemo svoj stil igre i da se na najbolji način oprostimo od gostujućih terena tako što ćemo se kući vratiti sa sva tri boda", rekao je Jorgić.

Njegov saigrač Bojan Balaž je naveo da je Radnik dobra ekipa koja igra kvalitetan fudbal.

"Mi uvek gledamo sebe i trudimo se da protiv svakog protivnika odigramo maksimalno dobro. TSC ima dobar tim i dobre rezultate, uigrani smo i idemo da se borimo. Trudićemo se da odigramo dobro, bez grešaka i da osvojimo tri boda",
kazao je Balaž.

TSC je šesti na tabeli srpskog prvenstva sa 52 boda, dok je Radnik sa 55 mesto iznad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve