Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.05.2021.

16:46

Terzić: Velika pobeda Crvene zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se povodom obustavljanja istrage o meču između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena.

Izvor:

Autor:

Terzić: Velika pobeda Crvene zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

Meč je odigran 30. septembra 2018. godine i PSŽ je pobedio Zvezdu 6:1.

Istraga je otvorena posle ove utakmice, nakon što su francuski list "Ekip" i neimenovani doušnik UEFA rekli da je jedan visoki funkcioner Zvezde uplatio 5.000.000 evra na pobedu PSŽ-a sa pet golova razlike.

Posle tri godine, utvrđeno je da nema dokaza za tako nešto i istraga je obustavljena.

Tim povodom, oglasio se Terzić.

"Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi - pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci", rekao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d