Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.05.2021.

10:30

Crnogorska veza u Partizanu

Poslednji put su crno-beli pobedili ekipu Čukaričkog na strani 11. marta 2018. godine golovima Leandra Tavambe i Ognjena Ožegovića (2:0).

Izvor: SS

Autor: SS

Crnogorska veza u Partizanu
Foto: Starsport

Tri godine kasnije, u 36. kolu Linglong Superlige Srbije, ostvarili su 30. pobedu u ovoj sezoni i odneli sva tri boda sa „Brda“, golovima Aleksandra Šćekića u dvadesetoj sekundi igre i štopera Igora Vujačića u 80. minutu.

Vujačić je stigao do petog gola u sezoni, a interesantno je da su oba gola za crno-bele postigli crnogorski reprezentativci.

"Naravno, srećan sam što sam postigao gol. Nekako, kad ga postigne Šćeka (prim. aut. Aleksandar Šćekić), tu sam i ja posle njega. Ne znam šta je to, povezani smo dobro“, smeje se Vujačić.

"Otvorili smo utakmicu dobro, postigli odmah gol, kasnije smo kontrolisali utakmicu i rutinski je priveli kraju", počinje u dahu Igor Vujačič.

Bliži se kraj sezone.

"Kraj je sezone, sve je to normalno da se oseća i blaga doza umora, ali smo svesni šta nas čeka do kraja prvenstva, uz Kup 25. maja, tako da nema opuštanja, idemo maksimalno do kraja!"

O ekipi Čukaričkog?

"Čukarički je izuzetno dobra ekipa, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč i nismo im dozvolili da stvore ozbiljniju šansu, osim iz prekida, ali smo imali sreće da ne primimo gol u toj situaciji", poručio je Igor Vujačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve