"Neverovatno je kako sam doživeo prelom" VIDEO

Levi bek Partizana Ivan Obradović doživeo je prelom šake u meču koju su crno-beli igrali protiv ekipe Spartaka.

SSIzvor: B92
Podeli

Sa željom da se što pre oporavi i vrati na teren, Obradović nosi posebnu longetu i održava nivo fizičke spreme u teretani.

"Imao sam prelom pete metakarpalne kosti. Desilo se na utakmici sa Spartakom kada sam osetio bol, ali nisam bio svestan da je reč o ozbiljnoj povredi. Prošlo je dvanaest-trinaest dana od povrede i očekivao sam da ću se ranije naći na terenu, ali ću od ponedeljka verovatno krenuti sa trčanjem", rekao je Obradović za klupski sajt.

Ni sam ne zna kako je došlo do preloma.

"Neverovatno da mi se desio ovako ozbiljan prelom s obzirom na to da sam milion puta padao u životu. Desilo mi se u jednom od duela, pao sam i nisam se lepo dočekao na punu šaku. Moguće da sam imao neku minimalnu povredu ranije i da je to prouzrokovalo da se desi mnogo veći problem.“

Sada nosi specijalnu longetu.

"To je neka ortoza longeta, sada čekam da uradim novu, čvršću, već od ponedeljka. Ova je napravljena davno, pao mi je otok, pa malo ima „lufta“. Pazim se, radim terapije i pratim sve što mi kažu u medicinskom delu".

Još uvek će neko vreme proći pre nego što se vrati na teren.

"Koliko znam, ovoj kosti je potrebno četiri do šest nedelja da zaraste prirodnim putem, tako da moram da budem oprezan i tada. Izlazim na teren sledeće nedelje, te se nadam, ako na snimcima bude sve dobro, da mogu da se pridružim ekipi. Nisam prvi fudbaler kome se ovo desilo, videli smo i velike zvezde koje igraju fudbal već posle tri-četiri nedelje. Dobar bandaž, da ne bih povredio nekog drugog, a zaštitio i sebe, tako da biće to dobro, samo strpljenja".

"Imam program gde radim malo kardio na biciklu. Održavam formu, koliko mogu, bez tegova. Radim vežebe za noge, stomak i leđa. Jedva čekam da se vratim", zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu