Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2021.

17:39

Drezgić: Nadam se golu protiv Partizana

Fudbaler Čukaričkog Uroš Drezgić izrazio je nadu da će dobiti priliku protiv Partizana u utakmici Superlige Srbije, a potajno veruje i da će zatresti mrežu.

Izvor: SN

Autor: SN

Drezgić: Nadam se golu protiv Partizana
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

"Čekam šansu, nadam se da ću se naći na terenu protiv Partizana, bila bi to kruna ove sezone za mene. Stručni štab je pružio šansu i nama mladima, a svako od nas ima veliki motiv da se dokaže. Znamo kvalitete Partizana, imaju odličan tim, u kom god sastavu da počnu meč biće vrlo kvalitetni. Smatram da je Holender jedan od najboljih napadača u Superligi, nadam se da ću igrati i da ću čuvati baš njega, bio bi to veliki izazov za mene", rekao je Drezgić za klupski sajt.

U derbiju kola Čukarički će u nedelju od 16.40 ugostiti ekipu Partizana na Banovom brdu.

"Evropu smo izborili, napravili smo sjajan rezultat, sada nam ostaje da uživamo u preostalim mečevima", rekao je mladi štoper Čukaričkog.

Drezgić je za omladinski sastav "Brđana" ove sezone postigao devet golova, a na pitanje kada može da se očekuje prvenac za seniorski tim, mladi štoper je rekao: "Nadam se već u nedelju protiv Partizana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve