Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.05.2021.

11:54

Makedonski reprezentativac ide iz Lidsa u Tursku

Makedonski fudbalski reprezentativac Ezdžan Alioski iz engleskog Lidsa preći će u turski Galatasaraj, preneli su makedonski portali pisanje turskih medija.

Izvor: MT

Autor: MT

Makedonski reprezentativac ide iz Lidsa u Tursku
EPA-EFE/Paul Ellis

Turski "Fotomak", pozivajući se na izvore u rukovodstvu Galtasaraja, preneo je da su svi detalji prelaska Alioskog, kome na kraju sezone ističe ugovor sa Lidsom, dogovreni i da se čeka jedino da bude objavljena zvanična potvrda.

Transfer Alioskog u Galatasaraj dogovoren je još u februaru, ali je makedonski fudbaler tražio da se sa objavljvanjem sačeka do kraja sezone, zbog mržnje koju navijači Lidsa imaju prema tom turskom klubu.

Podseća se da je to počelo 2000. godine, kada su u tuči navijača dva kluba u Istanbulu dva navijača Lidsa izgubila život.

Dodaje da su zbog toga navijači Lidsa pre mesec dana zatražili od Alioskog da, ako već odlazi iz Premijer lige, da to ne bude u Galatasaraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve