Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.05.2021.

13:25

Zidan ostaje u Realu bez obzira na finiš sezone

Zinedin Zidan će ostati na kormilu Reala bez obzira na to da li će ekipa osvojiti trofej.

Izvor: B92

Autor:B92

Zidan ostaje u Realu bez obzira na finiš sezone
Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

"Kadena SER" javlja da je stav uprave da Zidan ostane na "Santjago Bernabeu" bez obzira hoće li biti uspešan do kraja sezone na dva fronta, u La Ligi i Ligi šampiona.

Kraljevski klub od 21 čas u Londonu očekuje revanš susret polufinala Lige šampiona sa Čelsijem, a Englezi imaju povoljniji rezultat iz prvog meča (1:1). "Čini se da je Zidan zadovoljan svojom pozicijom. Njegova ideja je da ostane, mada to nikada nije zvanično rekao. Takođe, u klubu su oduševljeni njegovim radom. Igrači ga podržavaju i vole. Do razlaza bi moglo da dođe samo ukoliko se dogodi nešto potpuno nepredviđeno i neobično", izveštava "Kadena SER". Iako je proteklih nedelja i meseci dovođen u vezu sa povratkom u Seriju A, u svoj nekadašnji klub Juventus, male su šanse da se to dogodi. On želi da bude deo novog projekta Florentina Peresa koji želi da angažuje napadača PSŽ-a Kilijana Mbapea. Zidan je sa Realom već osvojio 11 trofeja i smeše mu se novi, a čak tri puta je osvajao pehar Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve