Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.05.2021.

16:35

Tuhela brine povreda Maunta

Tomas Tuhel, menadžer Čelsija, nije siguran da će u revanš meču polufinala Lige šampiona sa Realom moći da računa na Mejsona Maunta.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tuhela brine povreda Maunta
Foto: Profimedia

Odlični ofanzivni vezista "plavaca" blistao je u pobedi nad Fulamom od 2:0, ali je tom prilikom povredio i leđa.

Do toga je došlo posle jednog duela sa Mariom Leminom, kada je nezgodno pao na leđa.

"Nadam se da povreda nije tako strašna i da će se oporaviti do utakmice. Bila je moja odluka da ga zamenim, nije mi to sugerisao niti doktor niti fizio. Čim sam video da je nezgodno pao, rešio sam da ga izvedem. Držao se za leđa, nismo hteli ništa da rizikujemo, ali posle toga, nisam imao dovoljno informacija kako je", kaže Tuhel.

"On je divan momak, a što je najlepše kod njega je to što čvrsto stoji na zemlji. Dolazi u trening centar svakog dana kako bi naučio nešto novo i stekao drugačija iskustva. On je momak koji je u stanju brzo da se oporavi, fizički je dobar i adaptiran na Premijer ligu. Ima veliko poverenje u sebe i to na vrlo pozitivan način. Zadovoljstvo je imati ga u timu i dati mu podršku. Njega uopšte ne dotiču komplimenti", hvali ga nemački stručnjak.

Čelsi ima velike šanse da se plasira u finale pošto je u prvom meču u Madridu bilo 1:1.

Susret se igra u sredu 5. maja od 21 čas na "Stamford bridžu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve