Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.05.2021.

19:15

Stanković pred Rad: Ne bih da komentarišem ništa što je van Zvezde

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je pred duel tog tima sa Radom na Banjici u sredu od 18.05 u okviru 35. kola Superlige.

Izvor: MT

Autor: MT

Stanković pred Rad: Ne bih da komentarišem ništa što je van Zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su obezbedili titulu, dok je "građevinarima" ovaj duel važan u borbi za opstanak.

"Gledam samo moju ekipu, spremam utakmicu za utakmicu i znam koliko sebe dajemo, koliko utakmica smo odigrali ove godine, koliko toga smo prebacili preko naših leđa tako da mi gledamo samo sebe i ne bih želeo da komentarišem ništa drugo što je van Crvene zvezde", rekao je Stanković.

Inter, u kojem je Stanković proveo dobar deo karijere, osvojio je Skudeto posle 11 godina.

Tada je upravo on bio deo te generacije, koja je osvojila tripletu, a baš ovako se zove i grupa na "Whatapp-u".

"Lepi su komentari. Pričao sam i u Interu posle naše utakmice sa Milanom da jedina ekipa koja može da osvoji titulu je Inter, oni su to pokazali i dokazali. Mislim da im je dosta pomoglo to što su imali utakmice samo u prvenstvu bez Evrope, spremali su utakmice iz nedelje u nedelju i imali jaku i spremnu ekipu. Mislim da je to donelo veliku prednost, a i sam trener, klub i igrači su napravili razliku i čestitam im ovom prilikom. Aktivirala se grupa, čestitali smo, podsetili se starih dana i Inter se vratio na mesto gde je zaslužio da bude", dodao je on.

Stanković kaže da je još rano da se priča o transfer periodu.

"Ne razmišljam o pričama koje se tiču mogućih pojačanja. Imam čime da se bavim, na to sam fokusiran sto posto. Znam kako je kada dođe prelazni rok, svašta se piše, a od pisanja do realizacije je svetlosna godina", kaže on.

Na kraju, nije želeo da govori o slučaju "Asano", koja je potresla večitog rivala, Partizan.

"Ne komentarišem situaciju u drugim klubovima", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve