Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.04.2021.

22:25

Zvezda hoće i drugu "bombu"

Crvena zvezda želi da završi dva velika pojačanja čak i pre početka letnjeg prelaznog roka.

Izvor: MS

Autor: MS

Zvezda hoće i drugu
Srdjan Stevanovic/Starsport

Posle Aleksandra Dragovića, sa kojim je praktično sve dogovoreno, na meti je bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović.

Crveno-beli, isto kao i Dragovića, dugo imaju "na oku" Prijovića, ali situacija nije čista kao kod austrijskog reprezentativca, nezvanično saznaje B92.net.

Heroj pobede Srbije nad Gruzijom, kojim je izboren plasman na Mundijal u Rusiju 2018. godine, nije toliko blizu "Marakane", bez obzira na to što čelnici Zvezde i trener Dejan Stanković ga imaju na vrhu liste želja.

Pre svega zbog ugovora sa saudijskim Al Itihadom, koji traje do leta 2023. godine, iako postoji šansa da se raskine i Prijović delom isplati kako bi dobio slobodu.

Sa pregovaračima iz arapskog sveta se nikad ne zna, pa su tako iz Zvezde oprezni po tom pitanju, iako su uspeli da se sa istim klubm dogovore oko Sekua Sanoga, a sada je na redu bivši napadač PAOK-a i Legije.

Ali jedno je jasno – Zvezda želi da napadne plasman na Ligu šampiona sa Dragovićem i Prijovićem!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d