Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.04.2021.

21:20

Lalatović: Partizanu ne treba da se valja po podu

Fudbaleri Partizana uspeli su na stadionu Vojvodine da slave pobedu u polufinalu Kupa Srbije i plasiraju se u svoje sedmo uzastopno finale.

Izvor: SS

Autor: SS

Lalatović: Partizanu ne treba da se valja po podu
Foto: StarSport

Trener novosadskog tima Nenad Lalatović priznao je da je Partizan bio bolji samo u prvom poluvremenu, dok je za drugo imao primedbu.

"Partizan je bio bolji za gol, ali samo u prvom poluvremenu. U drugom bolja Vojvodina, Partizan je odugovlačio vreme, veliki su klub, ne treba njima da se valjaju po podu, nego da sa kvalitetom koji imaju probaju da nam daju dva-tri gola, da pokažu da su zasluženo u finalu", izjavio je Lalatović za TV Arena Sport i dodao:

"Čestitam im, želim im puno sreće protiv Crvene zvezde, mislim da su moji igrači ostavili dobar utisak, ostavili su srce na terenu i nemam šta da im zamerim. Hvala i navijačima na transparentu", istakao je Lalatović i potom prokomentarisao situaciju u Vojvodini.

"Ako ja nekom smetam, ja ću otići. Videli ste, Partizan se brani, pada, čuva vreme, to je jedna moćna Vojvodina koju ja želim", poručio je Lalatović.

Na kraju je bio upitan za koga će navijati u finalu:

"Za Vojvodinu", kao iz topa je odgovorio Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve