Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.04.2021.

16:30

Borjan i prečka odveli Zvezdu u finale posle drame

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije.

Izvor: MS

Autor: MS

Borjan i prečka odveli Zvezdu u finale posle drame
Foto: Starsport

Tim Dejana Stankovića morao je da prođe kroz dramu da bi pobedio Radnik 2:1 na stadionu "Rajko Mitić", drugi put u samo pet dana sa istim protivnikom.

U ludom finišu, kada su gosti pogodili dva puta prečku, crveno-beli su se izvukli i otišli u finale po trofej na koji čekaju devet godina.

Sjajan meč viđen je na "Marakani", neizvestan, iako tako nije delovalo posle pola sata igre.

Prvo je Nemanja Milunović pogodio iz sporne situacije, tako što je ostala dilema da li je Seku Sanogo igrao glavom u ofsajdu, a onda se Dijego Falčineli upisao u strelce iz peterca.

Već su svi videli crveno-bele u finalu nacionalnog kupa, ali je Radnik priredio novi triler kao prošle subote kada je položio oružje u samom finišu.

Milan Makarić početkom drugog dela igre najavio je foto-finiš i da se Surduličani neće olako predati, a onda je usledilo zatišje pred buru sve do poslednjih 10 minuta.

Tada je Danoski pogodio prečku iz blizine pored "skamenjenog Borjana, da bi Zvezdin kapiten i golman, po ko zna koji put, ponovo spasao svoj tim.

Milovanović je tukao u drugom minutu sudijske nadoknade, praktično je bio viđen gol, ali je čist refleks Borjan, uz prečku, poslao Zvezdu u finale.

Tako će, 25. maja, sačekati boljeg iz novosadskog duela između Vojvodine i Partizana.

Sva dešavanja sa "Marakane" ispratićemo u LAJV BLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d