Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.04.2021.

15:26

Pogba pati za trofejima: Nedostaju mi

Vezni fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da mu nedostaju trofeji i ocenio da je ekipa sve bliže osvajanju jednog od trofeja.

Izvor: B92

Autor:B92

Pogba pati za trofejima: Nedostaju mi
EPA-EFE/Peter Powell

Mančester je poslednji put osvojio trofej 2017. godine kada je trijumfovao u Ligi Evrope. Junajted je u finalu pobedio Ajaks sa 2:0, a Pogba je postigao prvi gol.

"Mnogo mi nedostaju trofeji i imam utisak da nešto propuštam. Moramo nešto da osvojimo. Samo želim da osvojim trofej, ne volim da igram, a da ne osvojim titulu. Ja ne umem da gubim, uvek ću biti loš u tome, pa svaki put kada igram ja želim trofej. Žarko želimo trofej. Mislim da smo mu sve bliže, mogu reći da smo napredovali", rekao je Pogba za Skaj.

On je rekao da klub ima velike ciljeve koje igrači žele da ostvare.

"To želimo, to će biti veliki korak. Zadovoljan sam, tu smo, blizu smo. Igramo u Ligi Evropa, još imamo za šta da igramo", dodao je francuski fudbaler.

Posle 32 kola u Premijer ligi Junajted je drugi na tabeli sa 11 bodova manje, ali i utakmicom manje od vodećeg gradskog rivala Sitija.

"Imamo i ligu, sve dok Siti ne uzme trofej mi ćemo se truditi. Još imamo šansu za neki trofej ove sezone, pa zašto da ne pokušamo", rekao je Pogba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve