Nova vest
Fudbal

Subota, 17.04.2021.

11:15

Asano: Mačva nas je šokirala

Fudbaler Partizana Takuma Asano rekao je da ih je ekipa Mačve iznenadila postizanjem gola u ranoj fazi meča.

Izvor: MT

Autor: MT

Asano: Mačva nas je šokirala
Srdjan StevanovicStarsportphoto

Crno-beli su u petak u Šapcu pobedili Mačvu 2:1 posle perokreta u 32. kolu Superlige, golovima Takume Asana i Lazara Markovića.

Partizanovom Japancu to je bio 18. gol za crno-bele.

"Ekipa Mačve je dobro ušla u meč i šokirala nas ranim golom. Ono što je dobro za ovu ekipu je da znamo da ne treba da paničimo, već da rezonski napadamo gol protivnika i tražimo svoju šansu. Znali smo da je važno da postignemo gol u prvom poluvremenu da bismo mogli hladne glave da odemo na odmor. Mnogo šansi je njihov golman sjajno branio. Ja sam zaista srećan, jer svaki put vidim radost mojih saigrača i šefa Stanojevića kada pobedimo", rekao je Asano za klupski sajt.

Ekipu Aleksandra Stanojevića već u sredu očekuje polufinale Kupa Srbije protiv ekipe Vojvodine.

"Vrlo dobro znam ekipu Vojvodine, tako da tek tu nema opuštanja. U stvari, kad pogledam, u Partizanu nikada nema opuštanja. Pobediš 19 utakmica - svi ti kliču, izgubiš jednu- bude haos. Ja zaista imam pozitivne utiske od ljudi koje srećem, ali malo gde u svetu je to baš tako turbulentno. Tek sada shvatam vaš temperament", zaključio je Asano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve