Nova vest
Fudbal

Subota, 17.04.2021.

11:15

Mihajlović o povratku predsednika: Bolje ikad, nego nikad

Fudbaleri Bolonje u nedelju 18. aprila od 15 časova igraju meč 31. kola Serije A protiv Specije.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mihajlović o povratku predsednika: Bolje ikad, nego nikad
Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Biće to dan kada će se u svečanoj loži posle tačno 429 dana odsustva naći predsednik kluba, Džoi Saputo.

Neverovatno zvuči, ali on zbog pandemije koronavirusa i situacija u kojoj se našla čitava planeta, nije gledao meč Bolonje uživo od 15. februara 2020.

Trener Siniša Mihajlović je upitan o čemu će prvo pričati sa predsednikom.

"Ne bih sa njim da pričam u nedelju o bilo čemu, jer je tog dana jedina tema Specija. Svi smo koncentrisani na utakmicu jer su naše igre u redu, ali su nam neophodni pobede i bodovi. Igrali dobro ili loše, ne zanima me, samo da pobedimo. Želimo da obezbedimo opstanak. Posle meča ćemo videti šta dalje. Predsednika nije bilo 14 meseci, tako da ćemo imati o čemu da razgovaramo. Dugo nismo, ali imao je dobre razloge za odsustvo. Došao je, bolje ikad nego nikad", izjavio je srpski trener.

Jedno je barem sigurno, ako bude dosuđen penal protiv Specije, neće ga izvesti Musa Berou. To je obećao Mihajlović.

Napadač je na gostovanju Speciji sredinom decembra promašio penal u nadoknadi vremena, pa je ostalo 2:2.

"Ako budemo imali penal, Berou ga neće izvesti. Bez obzira, on je važan igrač za nas. Radimo na tome da bude naš prvi napadač, ali za sada je bolji sa krilne pozicije", dodao je Siniša.

Odgovorio je Mihajlović i na još pitanja vezana za predsednika. Kao oko toga da li je bilo nekih sa kojima nije bio srećan.

"Kada ga nema u klubu, teže se upravlja. Kada neko nije tu 14 meseci, to je dug period. U ranijim klubovima, bilo je razlika, ali sam se uvek pristojno ponašao. Nisam imao problema sa predsednicima, osim sa jednim", ostao je zagonetan trener Bolonje, jer nije rekao na koga je mislio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve