Nova vest
Fudbal

Subota, 17.04.2021.

10:10

Murinjo odgovorio Pogbi

Fudbaleri Totenhema odigrali su nerešeno, 2:2 na gostovanju Evertonu na "Gudisonu".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Murinjo odgovorio Pogbi
Foto: Profimedia

Rezultat koji, čini se, ne odgovara nijednoj ekipi, s obzirom na činjenicu da su gaje nadu da mogu da se dokopaju pozicije četiri koja vodi u Ligu šampiona.

Uoči meča, vezista Mančester junajteda Pol Pogba dao je intervju za "Skajs Sports" u kojem je kritikovao način rada Žozea Murinja, rekavši kako je on često, za razliku od Olea Gunara Solskjera, išao protiv igrača.

Nije se dugo zadržavao Portugalac na "temi Pogba".

"Hteo bih da kažem da me uopšte ne zanima šta on priča. Uopšte nisam zainteresovan za to", rekao je Žoze.

Očigledno je rešio da stvari dodatno ne rasplinjuje, a kada je reč o problemima Totenhema, konkretno povredi Kejna, nije imao mnogo informacija.

"Ne znam koliko je stvar sa člankom ozbiljna. Nemam mnogo toga da kažem. Ne bih da produbljujem spekulacije ili da budem budalasto optimističan. Da li će to nešto da ga spreči da igra u narednom melu ili finalu Liga kupa, stvarno ne znam. Mislim da ni on sam to ne zna. Videćemo kakva je reakcija, imaćemo više detalja posle pregleda, dijagnozu i onda na konferenciji pred Sautempton u utorak ću znati više toga o Hariju", dodao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve