Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2021.

13:30

Čuka ne odustaje od trećeg mesta

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u Novom Pazaru.

Izvor: MT

Autor: MT

Čuka ne odustaje od trećeg mesta
Srdjan StevanovicStarsportphoto

On je istakao da tim sa Banovog brda neće odustati od borbe za treće mesto u Super ligi Srbije.

"Zadovoljni smo onim što smo do sada pokazali. Naravno, primarni cilj je bio plasman u Evropu. Četvrto mesto je gotovo izvesno, ali moramo da sačekamo i rezultate u Kupu, nikad se ne zna" rekao je Savić za klupski sajt.

"Jesmo jednom nogom na međunarodnoj sceni, ali ne treba da se zadovoljavamo onim što smo postigli, već da se borimo do kraja za treće mesto. Vojvodina je trenutno ispred nas, ima bod više, sedam kola je do kraja prvenstva, biće neizvesno", dodao je ofanzivni vezista Čukaričkog.

Čukarički će u nedelju od 13.00 gostovati u Novom Pazaru, u utakmici 32. kola Super lige. Ekipa s Banovog brda je četvrta na tabeli sa 62 boda, dok je Novi Pazar na 14. poziciji sa 36 osvojenih bodova.

Savić je istakao da je Novi Pazar dobra ekipa i podsetio da su im potrebni bodovi u borbi za opstanak.

"Zbog toga smatram da će biti dobra utakmica, mi ćemo takodje ići na pobedu, kao i u svakom meču. Znamo kako igraju kad su domaćini, ali već smo ih tamo savladali jednom ove sezone. Sigurno je da će pritisak biti na njima, s obzirom na situaciju u kojoj se nalaze. Ali, Čukarički je veliki klub, uvek ima blagog pritiska i kod nas, uvek je pobeda imperativ ovog tima"
, rekao je Savić.

Po njegovim rečima, Čukarički bi eventualnom pobedom u Novom Pazaru već bio "u sigurnoj zoni što se tiče Evrope".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve