Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2021.

11:55

Celo selo se okrenulo protiv Hrvata – morao je da ode

Danijel Pranjić, nekadašnji hrvatski fudbaler, a danas trener, otkrio je sa kakvim se poteškoćama susretao na Kipru.

Izvor: MT

Autor: MT

Celo selo se okrenulo protiv Hrvata – morao je da ode
EPA/Rolf Vennenbernd

On je svoju trenersku karijeru započeo prošle godine u klubu po imenu Omonija Psevda, ali to je bilo iskustvo za zaborav.

Pranjić veruje da bi mogao da napiše knjigu o tom putešestviju na Kipru, koje je završeno pre nekoliko dana.

"Mislim da ne postoje šanse da ovakva ekipa izbori opstanak. Nisam imao pravu sliku o ekipi kad sam preuzeo tim. Apsolutno ništa nisam znao o porodici koja vodi klub. Svima sam striktno podvukao da ću se ja pitati i odgovarati za ono što se događa na terenu i da će igrati samo oni koji zaslužuju. Dvojica igrača koji su iz te familije su mi od početka pravili probleme s bivšim potpredsednikom i okrenuli su celo selo protiv mene. Imao sam podršku tek četvorice ili petorice ljudi u zajednici, ali je familija radila baš sve protiv mene. Celo selo je bilo protiv mene. Završilo se tako što nisu platili apsolutno ništa za period u kojem sam radio u klubu", rekao je Pranjić za grčku "Gazzetu".

Pranjić kaže da je bilo finansijskih problema, koji su uticali na igrače.

"Sukobili smo se i svašta sam mu rekao, sve ono što je morao čuti. Želeo sam da zaštim tu decu. Posle tog poraza momci više nisu ništa mogli da ponude na terenu jer su psihički bili uništeni. Nisu više imali snage. Rekao sam im da je došlo do kraja saradnje između mene i kluba", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d