Fenomenalan potez Ilića i Milijaša za pomoć Gavrilu

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” je nakon kapitenske trake Kristijana Ronalda ponudila na aukciju za lečenje Gavrila još nekoliko dresova.

MSIzvor: B92
Podeli
Foto: Zajedno za život
Foto: Zajedno za život

I među njima one koji su kao kapiteni nosili Nenad Milijaš i Saša Ilić tokom igračkih dana u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Legendarni kapiteni "večitih" rivala su se udružili kako bi pomogli malom Gavrilu Đurđeviću, kojem je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Na terenu veliki rivali, a van terena još veći prijatelji, odlučili su da na ovaj način pruže podršku malom Gavrilu i njegovoj porodici u velikoj borbi koju nažalost trenutno vode.

Nenad Milijaš i Saša Ilić su se susreli kako bi razmenili dresove koje su kupili na licitaciji za Gavrila, pa je tako Milijaš poklonio Iliću njegov dres koji je kupio na licitaciji za Gavrila, a Ilić poklonio Nenadu Milijašu dres u kojem je predvodio Crvenu zvezdu kao kapiten.

Sjajan gest kapitena i legendi večitih rivala koji šalje snažnu poruku jedinstva i podrške celoj Srbiji i svim ljudima dobre volje koji su sada više nego nikada potrebni malom Gavrilu i njegovoj porodici!

Prema poslednjim informacijama koje je objavila porodica malog Gavrila sakupljeno je milion evra za njegovo lečenje i potrebno je još milion i po evra kako bi šestomesečni Gavrilo dobio lek Zolgesma.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU?

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu