Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.04.2021.

21:45

Kako je Ibrahimović spasao Zvezdu drakonske kazne?

Crvena zvezda kažnjena je od Evropske fudbalske federacije igranjem jedne utakmice bez publike, te novčano sa 30.000 evra.

Izvor: MT

Autor: MT

Kako je Ibrahimović spasao Zvezdu drakonske kazne?
Srdjan StevanovicStarsportphoto

Razlog je vređanje Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi, zbog čega je crveno-belima pretila drastičnija kazna od ove donesene.

Glavni "krivac" da Zvezda ne bude drakonski kažnjena je ni manje ni više nego Zlatan Ibrahimović, meta napada "navijača".

Šveđanin je vrlo lako mogao da nakon utakmice podnese privatnu tužbu, međutim, nije želeo.

I ne samo to, nego je sastavio izjavu u kojoj je kazao da su mu dva dana u Beogradu bila sjajna, da mu je klub iz Ljutice Bogdana ukazao veliku čast i poštovanje, te da ga povici sa tribina nisu uvredili.

Sve to je poslao, kako piše "Mozzartsport", na adresu Disciplinske komisije UEFA, te na taj način uticao na njihovu konačnu presudu.

Zlatan je sve ovo uradio, verovatno, zbog velikog prijateljstva sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem, a nema sumnje da će ga ljudi u Srbiji nakon ovoga voleti i poštovati još više, naročito navijači Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve