Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.04.2021.

16:07

UEFA kaznila Zvezdu zbog Ibrahimovića

Evropska fudbalska unija odredila je kaznu Crvenoj zvezdi zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića u utakmici protiv Milana u okviru Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

UEFA kaznila Zvezdu zbog Ibrahimovića
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

UEFA je odlučila da Zvezda prvu sledeću evropsku utakmicu igra bez prisustva publike, a uz to će morati da plati 30.000 evra.

Takođe, preko tribine će morati da postavi transparent #NoToRacism“ (Ne rasizmu) sa logom UEFA.

Podsetimo, tada je meta bio Zlatan Ibrahimović koji je dobio uvrede na nacionalnoj osnovi uz različite povike ka Šveđaninu.

Takođe, evropski disciplinci su srpskog šampiona kaznili i zbog nedostataka u organizaciji utakmice sa Milanom i nepoštovanja bezbednosnih protokola protiv koronavirusa.

Sve ovo povlači i uslovnu kaznu od čak dve utakmice bez publike u trajanju od godinu dana, odnosno, biće na snazi do 13. aprila 2022. godine i aktiviraće se ukoliko se ponovi i najmanji incident do tog datuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

142 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

15 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d