Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.04.2021.

09:35

Portugalac kandidat da zameni Murinja u Totenhemu

Žoze Murinjo najverovatnije neće biti menadžer Totenhema i naredne sezone ukoliko ne izbori plasman u Ligu šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Portugalac kandidat da zameni Murinja u Totenhemu
Foto: EPA-EFE/Andrew Couldridge

"Pevci" su posle poraza kod kuće od Mančester junajteda na sedmom mestu sa šest bodova manje od četvrtoplasiranog Vest Hema koji ima 55 bodova.

Ostrvski mediji prenose kako se Portugalcu ozbiljno drma klupa, ali i da čelnici kluba uveliko razmatraju ko bi mogao da nasledi iskusnog stručnjaka.

Veruje se da je ozbiljan kandidat za tu poziciju menadžer Vulverhemptona, Murinjov sunarodnik, Nuno Espirito Santo.

On je uspeo za dve sezone da sredi situaciju u ekipi sa "Molinoa" i dovede ih dva puta do sedmog mesta, u sezonama 2018/19 i 2019/20.

Priča se da je prvi čovek Totenhema, Danijel Levi, veliki poklonik Espirita Santa, ali bi u tom slučaju morao da izdvoji deset miliona evra na ime obeštećenja Vulverhemptonu, sa kojim Porzigalac ima važeći ugovor.

Od ostalih imena koja se pominju kao mogući Murinjovi naslednici izdvajaju se Brendan Rodžers iz Lestera, te mladi Julijan Nagelsaman, koji porlsednjih sezona sa mnogo uspeha vodi ekipu Lajpciga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve