Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.04.2021.

23:30

Tuhel: Nemam želju oko protivnika u polufinalu

Fudbaleri Čelsija izborili su plasman u polufinale Lige šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tuhel: Nemam želju oko protivnika u polufinalu
Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

"Plavci" su u revanš susretu na neutralom terenu u Sevilji izgubili od Porta (0:1), ali su prošli dalje jer su u prvoj utakmici slavili sa 2:0.

Tomas Tuhel je po završetku susreta rekao da je izazov bio težak, ali da su njegovi izabranici odradili posao. "Prihvatili smo da će biti teško. Da, bila je to teška, baš teška borba. Možda meč nije bio najlepši za gledanje na TV, ali kada gledate sa strane, to je bio meč pun intenziteta, bila je to brza utakmica. Bilo je teško igrati protiv njih i tog pritiska", kaže menadžer Čelsija. On kaže da je dobro prostudirao igru protivnikai da je znao šta je trebalo da čine njegovi igrači. "Porto je tim koji je u stanju da učini da protivnik igra slabije, desilo se to u grupnoj fazi, ali i sa Juventusom. Ipak, deo igre je da ne dozvolite onom drugom da se razmahne i mi smo to uradili. Sve do tog gola u poslednjem minutu gotovo da nisu stvorili priliku", dodao je Tuhel. Kaže da nema posebnu želju koga bi za protivnika u polufinalu. "Nema želju oko protivnika, jedino što ne volim u Ligi šampiona je da igram protiv tima iz iste lige. Daleko od toga da je u tom dvomeču sve završeno, gledaću susret Reala i Liverpula sa pažnjom. Sve je moguće, Liverpul je jako kod kuće. Svejedno je sa kim ćemo igrati", zaključio je Tuhel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve