Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.04.2021.

20:45

Modrić: Pregovori sa Realom idu u dobrom smeru

Luka Modrić će još jednom predvoditi vezni red Reala u meču sa Liverpulom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Modrić: Pregovori sa Realom idu u dobrom smeru
Foto: Profimedia

Španski tim ima prednost iz prvog duela sa stadiona "Alfredo di Stefano" od 3:1 i lepu priliku za plasman u polufinale Lige šampiona.

Ipak, Modrić kaže da očekuje veoma neizvestan meč.

"Očekujem fizički zahtevnu utakmicu, nadam se da ćemo biti na visokom nivou i da ćemo odigrati odlično, kao što smo i u prvom susretu. Da se branimo i napadamo timski, a da ne branimo rezultat. Pokušaćemo da pobedimo", kaže Modrić.

Na pitanje je li ovo njegova najbolja sezona u Realu, nije imao jasan odgovor.

"Ne znam da li je to istina. Ne bih da ulazim u priču o tome. Veoma sam srećan svojim igrama, pre svega nivoom igre, sa stvarima koje radim i koje pomažu timu. Osećam se veoma dobro. Moram tako da nastavim do kraja sezone".

Neizbežno je bilo i pitanje o produžetku ugovora sa kreljevskim klubom.

"Stanje je isto. Sve ide dobro, ne mogu da kažem više od toga. Oduvek sam govorio da je moja želja da nastavim da igram ovde, nadam se da ću nastaviti da igram u Realu", poručio je reprezentativac Hrvatske.

Na kraju, osvrnuo se i na to što će se na "Enfildu" igrati bez prisustva publike.

"Da budem iskren, više bih voleo da igramo pred punim tribinama. Igrao sam tamo nekoliko puta i atmosfera je neverovatna, želimo da igramo pred navijačima. Ne mislimo o tome je li ovo naša prednost. To je situacija u kojoj smo svi zajedno i moramo da damo sve u tim okolnostima", zaključio je Modrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve