Nova vest
Fudbal

Petak, 09.04.2021.

19:30

Brus: Zabranite društvene medije

Menadžer Njukasla Stiv Brus nije ljubitelj društvenih medija i najviše bi voleo i da ih nema.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Brus: Zabranite društvene medije
Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Iskusni stručnjak je podržao stav bivšeg igrača Arsenala i Barselone Tjerija Anrija koji je rešio da do daljnjeg povuče sve naloge sa društvenih platformi.

Brus, koji je u poslednje vreme na udaru brojnih kritičara, posebno navijača Njukasla, zbog serije loših rezultata, rekao je da od društvenih medija nema nikakve koristi.

Njemu je putem istih ranije ove godine više puta zaprećeno smrću.

Nekoliko klubova je već najavilo da će bojkotovati društvene medije i Brus smatra da je to dobra odluka.

"Podržavam njihove akcije, mogu samo da kažem bravo za sve koji su to uradili. Kad se samo setim kakve sam ja sve pretnje dobijao na društvenim medijima, za mene je to jako ružno, trebalo bismo sve da ih zabranimo. Ne vidim nikakvu korist od istih. Neka ih sve zabrane. Nema društvenih medija, za mene bi to bio korak unapred", kaže Brus.

Klubovi poput Svonsija, Rendžersa i Birmingema su najavili da će se priključiti akciji bojkota društvenih medija.

"Vreme je za jasniju akciju, morate biti odgovorni na svom telefonu. Mislim da bi te platforme morale bolje da se kontrolišu. Neke su pravo leglo zla. Ako ste ranjivi i ljudi vas vređaju, to može i te kako da uništi ljude koji su predmet zlostavljanja na mrežama. Moj sin je izbrisao svoj nalog zbog vređanja, ćerka je uradila isto. Nije u redu da se sve to dešava", zaključio je menadžer Njukasla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve