Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.04.2021.

08:53

Mitrović: Reagovao bih isto kao Ronaldo VIDEO

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović govorio je u Jutarnjem programu TV Prva.

Izvor: MT

Autor: MT

Mitrović: Reagovao bih isto kao Ronaldo VIDEO
Foto: Starsport

Podigao je formu, a njegovi golovi skreću dosta pažnje, naročito na Tviteru.

Da li prati reakcije na Tviteru kada postigne gol?

"Iskreno ne znam. Nemam Tviter, ali što se tiče Instagram, poruka...Stvarno dobijam. Lepo je videti da ljudi cene i poštuju to što radim", rekao je Mitrović.

Šta se dešavalo sa Ronaldom?

"Da sam ja bio na njegovom mestu, reagovao bih isto. Poslednji sekundi utakmice, vidiš da je lopta ušla u gol. Mi kažemo da nije, on je video da jeste. Mislim da bih se slično i ja poneo, tako da ga razumem. Ne bih bacio kapitensku traku, ali bio bih jako ljut i iznerviran. On je prošli put dao gol iz ofsajda, sada se nama to vratilo. To je fudbal."

Kakva je bila atmosfera u reprezentaciji? Da li su se sreli s Ronaldom?

"Fenomenalna atmosfera je bila, ne pamtim kad je bila tako dobra. To je sve zasluga selektora. Što se tiče Ronalda i Portugala, nismo se videli ni pre ni posle utakmice. Nema ni razmene dresova, rukovanja, zbog ovih mera... Nismo imali priliku da pričamo i da se ’izljubimo’ kao ljudi, što bi se reklo."

Kakav je Piksi? Kako je uticao na njega?

"Sigurno je jedan od razloga za moj učinak. Ne samo na moj, nego na cele ekipe. Piks zrači samopouzdanjem, opzimizmom. Odavno nisam radio sa čovek koji tako pozitivno utiče na igrače. Sa Portugalom smo se nadigravali, nismo se predali pre utakmice. Duži period pričamo da imamo kvalitet, ali da nam to nešto fali. Piksi je možda to nešto što nam je falilo. Kvalifikacije su tek počele, ali je on doneo nešto novo, nešto što nismo imali u našoj reprezentaciji."

Mitrogol nikada ne odustaje...

"Ja sam neko ko ne voli da gubi. Čak i sa sinom koji ima 4-5 godina, ja ne volim da izgubim. Takav mi je mentalitet. Ja sam prošao celu školu u Partizanu, jednostavno se očekuje da pobeđujete sa bilo kim da igrate. To je jedan od razloga zašto sam ostvario jako lepe uspehe u karijeri."

U sredu je "večiti" derbi...

"Što se mene tiče, zna se. Ja sam neko ko jako voli Partizan, ali i ko jako poštuje Crvenu zvezdu, njenu istoriju... Nadam se pobedi Partizana", zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve