Nova vest
Fudbal

Petak, 02.04.2021.

17:30

Parker konačno "video" Mitrovićev "teror": Razumem frustraciju

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u istoriji Srbije, vraća se u Fulam sa najvećim mogućim samopouzdanjem.

Izvor: MS

Autor: MS

Parker konačno
EPA-EFE/Phil Noble

Mitrogol je postigao pet golova na tri meča za "Orlove", od kojih su neki bili maestralni poput loba, kao i dva pobedonosna, što će mu puno značiti sada kada se vrati u klub, gde nema adekvatnu minutažu.

Menadžer Fulama Skot Parker, kako je otkrio Mitrović, nije čestitao Srbinu na dva gola Ircima, a ostaje pitanje da li je kasnije s obzirom na to da je postao rekorder "Orlova" sa 41 pogotkom.

"Srećan sam zbog Mitrovića. Videli smo njegovu emociju, veliki je pritisak i golovi su glavni zadatak napadača. Napravio je veliku stvar", rekao je Parker.

On se nada da će "devetka" Srbije preneti istu formu u londonski tim, za koji nije dao gol sedam meseci u trenutku kada je poslednji put bio u startnoj postavi 3. februara.

"Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport i uvek ima poteškoća. Imao je nekoliko poteškoća, zarazio se koronavirusom, veliki promašaj iz penala za Srbiju i sve je to put igrača. Ponekad, fudbalerima je potreban vazduh, da se pregrupišu i skinu pritisak. Ako imaju talenat vraćaju se jači i do visoke tačke, nadamo se da je na njoj Mitro".

Šta je potrebno Mitroviću da "rešeta" i u Fulamu?

"Potrebno je više samopouzdanja, talenat je uvek bio tu. Samopouzdanje utiče na napadače", objasnio je Parker.

Fulam u nedelju gostuje Aston Vili u meču 31. kola Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve