Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.03.2021.

20:45

Mitrović: Znao sam da će jednog dana da mi se vrati

Aleksandar Mitrović je sa nova dva gola doneo veoma važnu pobedu Srbiji na gostovanju Azerbejdžanu u Bakuu.

Izvor: SS

Autor: SS

Mitrović: Znao sam da će jednog dana da mi se vrati
Foto: FSS

"Igramo utakmicu po utakmicu, najbitnija je pobeda. Jako težak meč na psihičkom planu, ali najbintije je da smo završili ovaj ciklus na pravi način. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Idemo dalje, nećemo sa ovim da se zadovoljimo. Završavamo sa pozitivnom atmosferom ovo okupljanje", rekao je Mitrović.

Mitrović je ukazao na težak raspored i posao koji je odražen u jako kratkom periodu.

"Imali smo pre ovoga dve jako teške i iscrpljujuće utakmice, ali nije lako izneti tri utakmice u 10 dana. Došli smo ovde kao favoriti, u takvim okolnostima uđeš lagano u utakmicu, možda bi se sve drugačije odvijalo da nismo rano dali gol. Igra je bila dobra, bilo je teško da ih probijemo, ali je najbitnije da smo odradili posao i da se sa sedam bodova vraćamo kući", objasnio je Mitrović.

Iako ne igra dovoljno često u Fulamu, verovao je da će mu se rad na treninzima isplatiti.

"Ja sam neko ko jako teško odustaje, ko veruje u svoje sposobnosti i kvalitet. Verujem u naporan rad. Nisam imao jako kvalitetnu sezonu, ali sam znao da će sav rad i nakon treninga da mi se vrati. Bilo je samo pitanje vremena kada će to da se vrati, na tri utakmice sam dao pet golova, oborio jako star rekord. Sada sam bio taj koji je dao dva gola, ali ne smemo zanemariti celu ekipu. Imamo fenomanlnu atmosferu, jako dugo nije bila ovakva, svi su srećni i svi su zadovoljni, guraju i motivišu čak i oni koji su na tribinama. Ovi momci su stvorili nešto jako posebno, nekad sreću trebaš da zaslužiš, a mi smo je zaslužili", zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve