Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.03.2021.

17:45

"Ronaldo kapiten za primer"

Fudbalere Portugala očekuje u utorak 30. marta meč kvalifikacija sa Luksemburgom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Nekoliko dana pošto su Luksemburžani napravili veliko iznenađenje pobedom nad Republikom Irskom, sada će im na megdan izaći još jedan favorizovani protivnik.

Ruben Neveš, fudbaler Vulverhemptona, osvrnuo se na dolazeći meč reprezentacije, ali i na prethodni u Beogradu.

Kristijano Ronaldo našao se na udaru mnogih kritičara pošto je na kraju utakmice skinuo i besno bacio kapitensku traku.

Neveš kaže da niko od igrača nije zamerio Ronaldu na takvom ponašanju.

"Nije se izvinio, Ronaldo je primer pravog kapitena za sve nas. Svi smo se na kraju osećali pomalo frustrirani zbog tog nepriznatog gola, bio je to težak momenat za sve nas. Svi znako Kristijana i koliko on može da uradi svakodnevno", rekao je Neveš.

Portugalci su se prošli put kada su igrali sa Luksemburgom žalili na loš teren.

"Svaki tim može da iskoristi prednosti kada je teren dobar. Mislim da će ovog puta biti bolji i za njih i za nas".

Izabranici selektora Fernanda Santoša su na startu bili bolji od Azerbejdžana, ali vezista Vulvsa ne vidi sličnosti između njih i Luksemburga.

"Ne verujem da će to biti slična utakmica. Naprotiv, mislim da će biti sve znatno drugačije. Gledali smo njihov poslednji meč, timovi se znatno razlikuju. Znamo šta su im vrline i mane i na nama je da damo sve od sebe da iskoristimo njihove slabosti", zaključio je Neveš.

Crna Gora otvorila je kvalifikacije za Mundijal pobedama nad Letonijom i Gibraltarom, i nada se da bi večeras (20.45) mogla da savlada Norvešku u Podgorici i uzme maksimalnih devet bodova iz tri kola. Kvota na keca je 4,60, na dvojku 1,80, a na iks 3,60. Pogedajte sve kvote kladionice MOZZART za Crna Gora - Norveška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve