Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.03.2021.

12:38

Kapiten Irske otkrio koliko znaju o Srbiji

Kapiten fudbalske reprezentacije Republike Irske Šejmus Kolman govorio je za medije pred put u Beograd.

Izvor: MT

Autor: MT

Kapiten Irske otkrio koliko znaju o Srbiji
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ostrvljani će gostovati Srbiji u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kolman je otkrio koliko i šta znaju o "orlovima".

"Istraživali smo mnogo, igrali smo mnogo. Znam da su promenili trenera, da su igrali u jednoj formaciji, pa to promenili na poslednjem meču. Nikada ne znate kakav će biti novi menadžer, znamo da igraju dobre brze igrače, Tadića, Mitrovića. Imam poverenja u tim, pa ćemo videti", rekao je Kolman.

Poslednji susret u Beogradu je bio 2016. u kvalifikacijama za SP, kada je utakmica završena podelom bodova, 2:2.

"Imam loša sećanja jer nismo pobedili. Bilo je to lepo mesto, atmosfera je bila sjajna, želimo dobar rezultat i želim pobedu. Moramo da igramo 90 minuta, Francuska jedino može da igra sa rezervom. Moramo da kreiramo šanse, mislim da ćemo oni imati loptu, a da ćemo mi biti kompaktni. Možemo da izvučemo nešto u Beogradu", dodao je on.

Šta će reći saigračima pred meč?

"Reći ću momcima pre meča da misle na sebe, svi znamo šta treba da uradimo. Da pomislimo šta to znači za sve ljude u Irskoj sutra, ovo je za nas ogroman meč. Svi se radujemo tome, imamo priliku da pomognemo zemlji da izbori Svetsko prvenstvo i mislim da ćemo biti najbolji sutra", zaključio je Kolman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve