Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.03.2021.

22:01

"Oršić sigurno vredi 50 miliona evra"

Mislav Oršić oduševio je nastupom protiv Totenhema u osmini finala Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

EPA-EFE/ANTONIO BAT

Postigao je het-trik i izbacio Totenhem iz Lige Evrope.

Dinamo će igrati u četvrtfinalu, a pohvale stižu sa svih strana.

Branko Strupar, nekadašnji belgijski fudbaler hrvatskog porekla, gostovao je na televiziji "Arena Sport" i dao svoj komentar o utakmici i maestralnom Oršiću.

"Murinjo je pokušao sve, ali ni to mu nije pomoglo danas. Teško je vratiti se nakon 2:0, istina, dosta im je bio jedan pogodak, ali to je snaga Dinama, što nisu Totenhemu dozvolili šanse. Bilo je par minuta u drugom produžetku kad je Totenhem išao na sve ili ništa, ali sve u svemu sjajno. Prvi gol Oršića je remek-delo, ali nije mu to ni prvi ni poslednji takav. Majstor je, takav je majstor da ni broj jedan francuske reprezentacije nije mogao ništa. Drugi gol je isto sjajan, a treći je šećer na kraju večeri. Otresao je tri igrača i pogodio kao da igra protiv niželigaškog kluba. Po ovom što je Oršić danas pokazao, on vredi sigurno 50 miliona", rekao je Strupar, koji je karijeru završio u Dinamu 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve