Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.03.2021.

20:00

Totenhem lako pobedio Dinamo

Fudbaleri Totenhema su lako pobedili Dinamo Zagreb 2:0, dok je Arsenal sa 3:1 bio bolji od Olimpijakosa.

Izvor: SN

Autor: SN

Totenhem lako pobedio Dinamo
EPA-EFE/Neil Hall / POOL

Za razliku od prvog termina Lige Evrope, ovaj drugi nije bio preterano zanimljiv, barem kada pričamo o "ozloglašenom" prvom poluvremenu.

Trebalo je da prođe skoro pola sata da vidimo prvi gol, a tako je Hari Kejn "rešio" probleme Totenhema protiv Dinamo Zagreba u Londonu.

On je bio odlično postavljen u tom 24. minutu utakmice, pa je natrčao na odbitak posle Lamelinog šuta koji je pogodio stativu i bez većih problema pogodio za vođstvo od 1:0.

U nastavku je Totenhem bio malo agresivniji, videlo se da žele da postignu taj drugi gol, ali ni Son ni Kejn nisu uspevali iz nekoliko dobrih prilika.

Mogao je Totenhem da bude kažnjen za svoje promašaje, da je Petković u 59. minutu susreta zadržao smirenost, ali se uplašio prilike i umesto izjednačenja zabeležio veliki promašaj.

Deset minuta kasnije, Dinamo je imao katastrofalnu reakciju prilikom izbacivanja lopte iz kaznenog prostora, lopta je maltene pala na nogu Hariju Kejnu i ovaj bez ikakvih problema trese mrežu zagrepčana za visokih 2:0.

Tim rezultatom se ova utakmica i završila i Totenhem sa lepim zalogom putuje u Zagreb na revanš.

Fudbaleri Olimpijakosa su namučili Arsenal, iako to ne deluje tako po rezultatu pošto je Arsenal slavio sa 3:1.

Kao ni na ostalim mečevima, ni na ovom nije bilo golova, tvrd početak je razbio Martin Edegor koji je prelepim pogotkom u 34. minutu, svojim prvim u dresu Arsenala, doneo vođstvo londonskoj ekipi.

Već na startu drugog poluvremena, El Arabi postiže gol za izjednačenje i donosi veliku radost Olimpijakosu. Nisu se dugo radovali domaći...

Arsenal je imao korner u 80. minutu, a centaršut išao na drugu stativu gde je loptu "presekao" Gabriel i poslao je pravo u mrežu Olimpijakosa.

Za konačnih 3:1 se postarao Mohamed Elneni samo dva minuta kasnije.

Fudbaleri Granade su bez problema pobedili Molde sa 2:0, a Molde je čak utakmicu završio i sa igračem manje.

U istom terminu je Roma sa ubedljivih 3:0 slavila nad Šahtjorom iz Donjecka, a golove su postizali Pelegrini, El Šaravi i Mančini.

Mečeve pratite uživo putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve