Nova vest
Fudbal

Petak, 05.03.2021.

16:15

Gajić: Hvala selektoru, cilj je da se plasiramo na Mundijal u Kataru

Desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić, presrećan je što je dobio poziv da igra za reprezentaciju Srbije u predstojećim mečevima kvalifikacija.

Izvor: B92

Autor:B92

Gajić: Hvala selektoru, cilj je da se plasiramo na Mundijal u Kataru
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Novi selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, objavio je spisak koji broji 30 imena, među kojima je i Gajićevo.

"Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu", izjavio je Gajić za klupski sajt crveno-belih.

On je imao prilike da igra z mlađim kategorijama nacionalnog tima, a bio je i član onog šampionskog tima sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, kada je Srbija postala svetski prvak.

"Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno, znatno je veća odgovornost igrati za "A" selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru", zaključio je Gajić.

Pročitajte još:

* Prvi Piksijev spisak – ovaj tim će početi borbu za Katar!

* Piksi: Nikoga se nisam odrekao

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve