Nova vest
Fudbal

Petak, 05.03.2021.

21:00

Đurđević postao Crnogorac

Uroš Đurđević je postao novi reprezentativac Crne Gore.

Izvor: SN

Autor: SN

Đurđević postao Crnogorac
Foto: Profimedia

Uroš Đurđević, napadač Sporting Hihona i nekadašnji član mlađih selekcija Srbije, biće novi fudbalski reprezentativac Crne Gore, saznaje Pobjeda.

Đurđević je rođen u Beogradu, a u mlađim kategorijama igrao je za Obrenovac 1905, Crvenu zvezdu i Rad, a tokom profesionalne karijere je nosio i dres Partizana.

Kako prenosi Pobjeda, Uroš Đurđević će se naći na novom spisku selektora Miodraga Radulovića, koji će biti objavljen u nedelju.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović za martovski start kvalifikacija za SP i duele sa Letonijom, Gibraltarom i Norveškom neće moći da računa na Stefana Mugošu, napadača Inčona i čini se da je upravo Đurđević pravo rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

163 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d