RFK "Grafičar" na mapi projekata Evropske unije

U Doboju je 27. i 28. februara održan seminar na kome je predstavljen projekat “Stvaramo životne šampione: zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu”.

Izvor: B92
Podeli

Tom prilikom trenerima omladinske škole RFK “Grafičar”, FK Maribor, FK Nova gorica, FK Doboj i FK Pelister predstavljene su aktivnosti čiji je cilj revitalizacija obrazovne i pedagoške uloge fudbala kao sporta.

"Izuzetno smo ponosni na ovaj projekat i saradnju sa Razvojnim centrom za mlade iz Beograda, kao i na saradnju sa ostalim klubovima iz regiona sa kojima delimo zajednički cilj; kreiranje zdravog okruženja i pravih vrednosti za buduće generacije. Savremeni fudbal je multi disciplinaran i konstantno napreduje, što predstavlja poseban izazov trenerima mladjih kategorija i zahteva neprekidnu edukaciju. U saradnji sa profesorima sa univertziteta iz Turske, Srbije i Makedonije, treneri dobijaju nova saznanja iz oblasti psihologije i pedagogije koja će primenjivati u radu sa mladim igračima", izjavio je predsednik RFK “Grafičar” Slobodan Govedarica.

Projekat je podržan od strane mnogih afimrisanih igrača koji imaju zavidne nacionalne i internacionalne karijere.

Zvezdinoj filijali, najdraža je podrška kapitena i golmana FK Crvena zvezda Milana Borjana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu