Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.03.2021.

16:04

Da li je Fernandeš igrač za najveća dela?

Bruno Fernandeš definitivno je najbolji fudbaler Mančester junajteda.

Izvor: MS

Autor: MS

Da li je Fernandeš igrač za najveća dela?
EPA-EFE/Naomi Baker

Statističke brojke govore da je "preporodio" Junajted od dolaska u klub zime 2020. godine.

Od tada je ekipa sa Old Traforda pretendent za šampionski naslov, gledajući novu sezonu, a u staroj je imala najbolji finiš.

Ove se bori da stigne gradskog rivala Mančester siti baš na krimila fantastičnog Portugalca, koji već ima 15 golova i 10 asistencija.

Međutim, ono što je upada u oči je da Bruno postigao samo jedan gol u sedam utakmica protiv najzvučnijih šest ekipa Premijer lige.

I to iz penala protiv Totenhema u katastrofalnom porazu 6:1 na "Teatru snova".

"Postio" je protiv Čelsija i Arsenala po dva puta, uz jednom protiv Mančester sitija i Liverpula.

Zanimljivo je da na tim mečevima "crveni đavoli" nisu dali gol, da su samo izgubili od Arsenala 0:1, uz čak pet rezultata 0:0.

Bruno je svakako jedan od najboljih veznih fudbalera današnjice, ali se sada mnogi pitaju – da li je igrač za velike utakmice?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve