Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.03.2021.

10:30

Plata nije problem – Bekam želi Mesija i Ronalda u Majamiju

Vlasnik američkog kluba Inter Majami Dejvid Bekam potvrdio je interesovanje za dovođenje Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Izvor: B92

Autor:B92

Plata nije problem – Bekam želi Mesija i Ronalda u Majamiju
Foto: Profimedia

Bekam, koji je većinski vlasnik MLS ligaša, planira dovođenje velikih imena iz evropskog fudbala u svoj klub.

Mesiju ugovor sa Barselonom ističe na leto, a još nema potvrde gde će nastaviti karijru, dok Ronaldo ima ugovor sa Juventusom na još 12 meseci.

"Znam da navijači Majamija žele da vide velike zvezde. Već imamo Gonsala Iguaina i Bleza Matuidija, ali u budućnosti želimo šansu da dovedemo velika imena. Leo i Kristijano se pominju, oni su na vrhuncu svoje igre i najbolji su u poslednjih 15 godina", rekao je Bekam.

"Želimo da privučemo najbolje igrače. Majami ima veliku privlačnu moć i ovo su igrače koje želimo ovde", dodao je bivši engleski fudbaler koji je istakao da plata neće biti problem.

Mesi je nedavno izjavio da će sačekati kraj sezone pre nego što odluči da li će ostati na Nou Kampu i posle 2021.

Njegovu odluku s nestrpljenjem čekaju Mančester siti i Pari Sen Žermen koji su spremni da mu plate nekoliko stotina miliona evra kako bi prešao u njihove redove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve