Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.02.2021.

13:00

Čista emocija prema Valensiji – rasplakao se zbog pitanja novinara

Valensija je u 25. kolu španske La lige doživela težak poraz od Hetafea (0:3) i došla u situaciju da se bori za opstanak.

Izvor: SS

Autor: SS

Default images

Nalazi se na 14. mestu na tabeli, samo šest bodova iznad crte koja vodi u niži rang, a prvobitni cilj "slepih miševa" bio je da pojure Ligu šampiona.

Sada su u vrlo teškoj poziciji, a ubedljiv poraz u predgrađu Madrida vrlo teško je pao defanzivcu Gabrijelu Paulisti.

Posle meča je davao izjavu španskoj televiziji i, kada ga je novinar pitao kako je Valensija došla od igranja u Ligi šampiona do borbe za opstanak u La ligi, on je briznuo u plač.

"Jako mi je teško što to čujem", rekao je Paulista kroz suze.

"Za veliki klub kakav je Valensija to je gadno. Ali moramo da izađemo iz ove situacije jer Valensija i ceo klub zaslužuju više", rekao je Brazilac sa španskim pasošem.

Posle završenog intervjua, on je ostao neko vreme pored terena sa dresom preko glave... Toliko ga je pogodio poraz od Hetafea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve