Nova vest
Fudbal

Subota, 27.02.2021.

10:20

Tuhel: Poraz od Junajteda me je mnogo pogodio

Fudbaleri Čelsija u nedelju 28. februara od 17.30 dočekuju Mančester junajted u meču 26. kola Premijer lige.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tuhel: Poraz od Junajteda me je mnogo pogodio
Foto: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Biće to nova prilika za okršaj Tomasa Tuhela i Olea Gunara Solskjera, dvojice menadžera koji su se prvi put sastali pre dve godine u osmini finala Lige šampiona.

Tada je Norvežanin sa Junajtedom naneo veliki poraz Tuhelu i Pari Sen Žermenu usred Pariza (1:3).

Nemački stručnjak se uoči duela u Premijer ligi prisetio svega.

"Da budem iskren posle tog meča dva dana sam bio kao u tunelu, nisam mogao ni sa kim da pričam i da razmišljam niočemu drugom osim o tom porazu. To mi je bio najgori poraz jer je došao potpuno neočekivano. Nikad mi se tako nešto nije dogodilo pre toga. Zato je bilo sve teško da se prihvati", priznaje strateg Čelsija.

Kaže da od tada drugačije vrednuje pobede i poraze.

"Uvek se pitam šta sam mogao bolje da uradim? Šta sam uradio, a šta nisam? Sa svakim porazom je tako. To je bila posebna situacija, valjda me je zato sve tako pogodilo jer sam želeo najbolje za svoj tim, tako očajnički".

Dodaje da ga je to iskustvo samo ojačalo.

"Da li sam dobar gubitnik? Tu i tamo, ali pokažite mi dobrog gubitnika na ovom nivou. Volimo da se takmičimo i pobeđujemo. Tome se nadam u meču sa Junajtedom", zaključio je Tuhel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve