Nova vest
Fudbal

Petak, 26.02.2021.

17:05

Borjan u klinču sa Donarumom: Dali bismo vam gol iz kornera VIDEO

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i kolega iz Milana Đanluiđi Donaruma imali su zanimljivu scenu na "San Siru".

Izvor: MS

Autor: MS

Borjan u klinču sa Donarumom: Dali bismo vam gol iz kornera VIDEO
Foto: Profimedia

Oni su u samom finišu utakmice ušli u sukob u momentu kada španski sudija Hesus Mansano nije dozvolio Zvezdi korner i poslednju šansu za prolaz u osminu finala Lige Evrope.

"Pitao me je zašto se bunim, odgovorio sam mu da je to zato što znam da bismo im dali drugi gol, a vi ste srećni jer ste bili uplašeni da izvedemo taj korner. Pokačili smo se, ali smo se ispred svlačionice zagrlili i pozdravili", otkrio je Borjan novinarima.

Raspravu je opisao kao čar fudbala.

"Sve što se dešava na terenu, ostaje na terenu, posle kada se uđe u svlačionicu život ide dalje", stavio je tačku Borjan.

Borjan je govorio i o tome koliko je Crvena zvezda porasla, da može da igra sa najvećim timovima Evrope, da je sledeći korak na toj sceni povratak u Ligu šampiona i još dosta toga...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve